Live rapportering

 

2 timmar in på Skallkungens första dag och Åbackens Tuffa Tjeijen jobbar på, ägare Robin Boija representant för SSF Ångermanland spanar ut över markerna...

Skallkungen 2017 har börjat rulla igång, hundarna har har gått igenom ID & Vaccination kontroll. Hundförarna minglar på Mysoxen inför kommande lottning medans provledarna håller domarträff tillsammans med provdomarna.

Mysoxen

29.09.2017

Domarna har börjat rulla in till förläggningen på Mysoxen och inför kvällen väntas följande:

17.00 Inkvartering och allmänt mingel.

Nu kan den som aspirerar på Skallkungstiteln om drygt en vecka börja fundera på vilken vägg första priset ska hänga! Vilket pris vi i SSF Gävleborg skänker målat av en utomordentlig konstnär!
Om allt stämmer kommer My Hansson själv och delar ut priset.
Gå gärna in och besök hennes hemsida:https://www.myhansson.com/

Nu har kvaltiden för skallkungen 2017 gått ut och vi har börjat fått upp lite information om de som kvalt in till skallkungen 2017. Samt att vi kunnat gjort klart med domare. Fler deltagare väntas inom kort dyka upp här...

Sponsorer

12.09.2017

Sponsor sidan har börjat ta form, vi är grymt tacksamma till alla våra Sponsorer och vi kommer att fylla på denna sida med fler inom kort.

Uppdatering

09.05.2017

Domarlistan har börjat fyllas på med Provledare för 2017'års Skallkungen, samt att lite länkar och information blivit klart.